SCHAEFFLER ROMANIA SPONSORIZEAZĂ MAREA AMBIȚIE A CELOR MICI


IMG_2784Suntem în Brașov, un loc minunat care împletește pacea și conflictul, bucuria și dificultatea, deficitul și generozitatea. În mijlocul acestei culturi prietenoase, ospitaliere, se află acești copii ambițioși, care ne uimesc în fiecare zi.

Acum 12 ani era doar o idee. Acum 12 ani acești copii erau predestinați unui trai greu, visând la lucruri simple, o bancă în școala, o învățătoare care să ii iubească și să îi mângâie, o masă caldă. Acum acești copii merg la școală, au haine curate, ghiozdanul și-l poartă cu mândrie, au mâncarea asigurată și deși încă trăiesc foarte modest, pentru ei există un alt viitor. Am povestit brașovenilor despre micuții aceștia și provocările pe care le întâmpină.


Ca urmare a acestui lucru, mulți s-au aliat cu noi ca să le schimbăm viețile. Schaeffler Romania a fost unul dintre aceia care au răspuns pozitiv. De la bun început s- au arătat interesați de ceea ce facem și dornici să ia parte la schimbarea destinelor lor. Schaeffler a contribuit la campania “Din stradă în școală 2018” demarată pentru a susține cei 80 de copii din Centrul Educațional Diaconia. Chiar dacă suntem departe de a repara toate problemele din lume, totuși ne stă în putință să aducem schimbare în viețile celor din jurul nostru.

Schaeffler Romania, mulțumim pentru că iubiți acești copii îndeajuns de mult încât să puneți umărul la schimbarea vieților lor. Contează atât de mult nu numai pentru ei, dar și pentru noi, cei din echipa Diaconia. Parteneriatul nostru a îndeplinit visul multor copii și vă suntem foarte recunoscători.

blog comments powered by Disqus