Donatori

CERCUL DE DONATORI

poza2

Diaconia lucrează de ani buni în comunitățile cele mai sărace din Brașov, aducând alinare și încurajare pentru viitor.
În contextul unei sărăcii extreme pe care o întâlneam zi de zi, în urmă cu 10 ani am ințeles că doar educația poate aduce o schimbare majoră, reală și durabilă în viețile copiilor. De aceea am deschis Centrul Educațional care a început cu o grupă de 17 copii și de-a lungul anilor am ajuns să susținem în program aproape 300 de copii din comunitatea Bartolomeu / Carierei.

Intervenția noastră este personalizată, fiecare copil în nevoie este unic și merită dragoste, atenție, îndrumare, toate acestea sunt lucruri pe care noi le oferim din plin.
Și dorim să le oferim mai mult, dorim să le oferim echilibru, stabilitate și de ce nu, O FAMILIE FRUMOASĂ!

Prin noul nostru proiect - Educatie Intergenerațională - dorim ca Centrul nostru sa devină un loc în care copiii, tinerii și bătrânii învață unii de la alții, primesc atenție și afecțiune.
Dorim să aducem împreună generații diferite care să se susțină și să învețe unii de la alții lucruri valoroase.

Dorim să combatem abandonul școlar și cel familial și totodată să oferim copiilor experiența unor relații normale și asimilarea unor valori stabile și importante.
Energia copiilor și experiența vârstnicilor fac echipă bună la Diaconia, rezultând într-o comunitate mai puternică, ai cărei membri se respectă și se ajută reciproc. Copiii și tinerii învață să respecte bătrânețea, găsesc în vârstnici căldura bunicilor pe care i-au pierdut sau pe care nu i-au avut niciodată, învață din experiența și poveștile de viață ale seniorilor.

Află mai mult…
Comments