Sponsori

SCHAEFFLER ROMANIA SPONSORIZEAZĂ MAREA AMBIȚIE A CELOR MICI


Suntem în Brașov, un loc minunat care împletește pacea și conflictul, bucuria și dificultatea, deficitul și generozitatea. În mijlocul acestei culturi prietenoase, ospitaliere, se află acești copii ambițioși, care ne uimesc în fiecare zi.

Acum 12 ani era doar o idee. Acum 12 ani acești copii erau predestinați unui trai greu, visând la lucruri simple, o bancă în școala, o învățătoare care să ii iubească și să îi mângâie, o masă caldă. Acum acești copii merg la școală, au haine curate, ghiozdanul și-l poartă cu mândrie, au mâncarea asigurată și deși încă trăiesc foarte modest, pentru ei există un alt viitor. Am povestit brașovenilor despre micuții aceștia și provocările pe care le întâmpină.

Ca urmare a acestui lucru, mulți s-au aliat cu noi ca să le schimbăm viețile. Schaeffler Romania a fost unul dintre aceia care au răspuns pozitiv. De la bun început s- au arătat interesați de ceea ce facem și dornici să ia parte la schimbarea destinelor lor. Schaeffler a contribuit la campania “Din stradă în școală 2018” demarată pentru a susține cei 80 de copii din Centrul Educațional Diaconia. Chiar dacă suntem departe de a repara toate problemele din lume, totuși ne stă în putință să aducem schimbare în viețile celor din jurul nostru.

Schaeffler Romania, mulțumim pentru că iubiți acești copii îndeajuns de mult încât să puneți umărul la schimbarea vieților lor. Contează atât de mult nu numai pentru ei, dar și pentru noi, cei din echipa Diaconia. Parteneriatul nostru a îndeplinit visul multor copii și vă suntem foarte recunoscători.
Află mai mult…
Comments

CERCUL DE DONATORI

poza2

Diaconia lucrează de ani buni în comunitățile cele mai sărace din Brașov, aducând alinare și încurajare pentru viitor.
În contextul unei sărăcii extreme pe care o întâlneam zi de zi, în urmă cu 10 ani am ințeles că doar educația poate aduce o schimbare majoră, reală și durabilă în viețile copiilor. De aceea am deschis Centrul Educațional care a început cu o grupă de 17 copii și de-a lungul anilor am ajuns să susținem în program aproape 300 de copii din comunitatea Bartolomeu / Carierei.

Intervenția noastră este personalizată, fiecare copil în nevoie este unic și merită dragoste, atenție, îndrumare, toate acestea sunt lucruri pe care noi le oferim din plin.
Și dorim să le oferim mai mult, dorim să le oferim echilibru, stabilitate și de ce nu, O FAMILIE FRUMOASĂ!

Prin noul nostru proiect - Educatie Intergenerațională - dorim ca Centrul nostru sa devină un loc în care copiii, tinerii și bătrânii învață unii de la alții, primesc atenție și afecțiune.
Dorim să aducem împreună generații diferite care să se susțină și să învețe unii de la alții lucruri valoroase.

Dorim să combatem abandonul școlar și cel familial și totodată să oferim copiilor experiența unor relații normale și asimilarea unor valori stabile și importante.
Energia copiilor și experiența vârstnicilor fac echipă bună la Diaconia, rezultând într-o comunitate mai puternică, ai cărei membri se respectă și se ajută reciproc. Copiii și tinerii învață să respecte bătrânețea, găsesc în vârstnici căldura bunicilor pe care i-au pierdut sau pe care nu i-au avut niciodată, învață din experiența și poveștile de viață ale seniorilor.

Află mai mult…
Comments

Allview pentru Diaconia

Allview
Allview pentru Diaconia!
Cativa reprezentanti ai companiei Allview au venit cu voie buna si pachetele pentru prichindeii nostri. S-au alaturat activitatii ce o desfasurau copilasii, apoi bucurie mare...cate un cadou cu multeeee dulciuri si fructe pentru fiecare! Multumim mult pentru timpul petrecut alaturi de noi si colegilor vostri care au pregatit jucarii si hainute! Va asteptam cu mare drag sa reveniti, pentru ca ai nostri copilasi au promis ca o sa fie cumintei, nu?!

Comments

Fundatia Vodafone partener Diaconia Ajutor International

sigla Vodafone
 https://www.vodafone.ro/despre-noi/implicare-sociala/fundatia-vodafone/index.htm
Comments

Campania de alimente

In luna Ianuarie 2013 impreuna cu partenerii nostrii de la sc Maresi Foodbroker, Fundatia Mama Ileana si Tymbark Maspex Romania care au donat diverse produse alimentare am reusit sa demaram Campania de alimente.
Scopul acestei campanii a fost de a ajuta cu cate un pachet de alimente de baza cele 162 de familii defavorizate din asistenta noastra.
Dorim pe aceasta cale sa multumim in numele beneficiarilor nostrii tuturor sponsorilor si partenerilor nostrii care de-a lungul anilor au sustinut campanii de acest fel.

Screen shot 2011-02-22 at 1.40.26 PMLogo DanoneScreen Shot 2011-11-10 at 8.04.09 AMtitan
Screen Shot 2011-11-10 at 8.03.50 AMScreen shot 2011-02-22 at 1.44.54 PMScreen shot 2011-02-22 at 1.39.55 PMlogo_bella_contur_CMYK
Comments

Camara de iarna

422590_484150624942208_1496024401_n
Camara de iarna 2012 (207 fotografii) pe facebook
Am avut 7 tone de cartofi, 1200 kg de faina si 550 kg de vinete...dar intr-o zi o echipa de 50 de voluntari de la ING Bank din Bucuresti, au sortat cartofii pe 4 categorii, au pus faina in 562 de pungi si copt vinetele apoi puse in pungute. Toate acestea pentru beneficiarii nostri, multumim mult echipei ING, Andreea Koster si Adi Magda pentru organizarea acestui eveniment.
Apoi duminica, 23 sept, ne-am intalnit la sediul nostru, unde impreuna cu o parte din copilasii nostri, am facut diverse creativitati si astfel ne-am cunoscut mai bine, a fost un timp foarte fain, iar la sfarsit au fost inmanate diplome, si o mica atentie din partea noastra pentru munca depusa si zambetele aduse pe fetele copiilor. Sunteti tari, va asteptam si la anu'...la cules de porumb!

Mai multe poze putezi viziona pe contul nostru de Facebook http://www.facebook.com/media/set/?set=a.484149241609013.114475.113711148652826&type=1
Comments