ȘCOALA PENTRU TOȚI

titlu62

Din 14 Septembrie începe școala. Copiii își pregătesc cu emoție ghiozdanele în așteptarea începerii noului an școlar. Părinții aleargă prin magazine pentru a cumpăra hăinuțe și rechizite. Pe lânga părinții care își pregătesc cu bucurie copiii pentru școală, există și părinți care se îngrijorează pentru felul in care vor reuși copiii lor să parcurgă traseul școlar anul acesta. Anul 2020 este un an special în contextul pandemiei Covid-19, din cauza căreia, școala nu mai este așa cum o știau copiii până acum. Viitorul este cam în ceață. Varianta de școală online, îi sperie pe micuți și părinți, dar nu neaparat pentru că nu ar ști ce și cum e de făcut, ci mai degrabă pentru că nu au infrastructura necesară pentru a participa la cursurile online. În perioada care urmează este de neapărată nevoie să sprijinim aceste familii să treacă peste această provocare și să ajutam copiii cu mai puține posibilități să se dezvolte într-un mod normal, rămânând astfel în pas cu ceilalți.
Alătură-te nouă în campania „Școala pentru toți!” și hai să facem școala accesibilă tuturor. Poți ajuta cu resurse financiare pentru a cumpăra laptop-uri, tablete, licențe Windows sau abonamente de internet, pentru copiii care nu au posibilități financiare.

Dacă nu poți ajuta financiar, dar ai acasă un computer, sau alte device-uri de care nu mai ai nevoie, dar sunt în stare de funcționare și pot fi folosite pentru a participa la cursurile online, te așteptăm la sediul nostru din Brașov, str. Carierei, nr. 65
, pentru a le prelua și a le distribui mai departe, către copiii care au atâta nevoie de ele.
blog comments powered by Disqus