O ZI DIN "ȘCOALA ALTFEL" PENTRU LICEUL "ANDREI MUREȘANU"


IMG_1482
În Săptămâna Altfel am primit o vizită de la Liceul “Andrei Mureșanu”, anume două clase împreună cu profesorii lor: a VI-a și a XI-a. Cei 60 de elevi nu au sosit nepregătiți și chiar ne-au surprins cu un program artistic. Au cântat, ne-au amuzat cu o scenetă comică și au reușit să dea copiilor din Diaconia o amintire specială.

Vizita elevilor Liceului “Andrei Mureșanu” nu a însemnat un simplu gest caritabil pentru niște copii către care s-au aplecat din milă. Acești elevi ai claselor a VI-a și a XI-a și-au deschis brațele pentru a transmite un mesaj puternic:
SUNTEM CU TINE! Trebuie să știți că aceast ecou de încredere are o mare reverberație în inimile unor copii care de-obicei nu se delectează cu astfel de încurajări, mai

ales din partea altor elevi. Aceast mesaj a adus unitate într-o generație cu înclinații discriminatorii și a întremat ambițiile fragile ale acestor copii, confirmându-le potențialul.

Nu doar că ne-au cântat și au pregătit scenete, dar acești tineri
Mureșeni au adus cadouri pentru copii, plătite din bani personali. Așadar, nu doar cu vorba, dar cu fapta, profesorii și elevii Liceului “Andrei Mureșan” și-au marcat ziua în calendarul anului 2018. Le dorim mult succes și sănătate în continuare și fie ca astfel de fapte să nu înceteze în frumosul nostru oraș. Diaconia vă este recunoscătoare!
blog comments powered by Disqus