Mulțumim pentru că ne sunteți alături

v5a1595
Misiunea cu care am plecat la drum a rămas aceeași - dorim să facem o diferență în comunitatea în care trăim, să arătăm că se poate, să așezăm bucurie și zâmbete pe chipurile copiilor. 
Schimbarea destinelor prin educație a generațiilor din comunitățile dezavantajate ale Brașovului continuă să fie principala țintă pe care o urmărim în Centrul nostru.

Luptăm in acesta direcție de aproape 15 ani iar acum urmărind transformările reale și succesele trăite din plin de copii, tinerii de astăzi, suntem la fel de motivați să ducem mai departe bătălia împotriva sărăciei.
Evident, lupta noastră nu ar fi posibilă fară susținătorii noștri, donatori care în fiecare an ne-au sprijinit și nu ne-au lăsat singuri, pe cont propriu. Au dus împreună cu noi VISUL Centrului Educațional și munca noastră cu bucurie, au depus eforturi substanțiale pentru a-i ști pe copii hrăniți și motivați pentru școală.
La începutul anului acesta greu prietenii noștri de la Floarea Soarelui s-au alăturat familiei Diaconia și au contribuit crucial la susținerea Centrului de zi. 
Oameni buni și calzi, deja sunt recunoscuți de către copii pe coridoare când ne vizitează.  Ei sunt prietenii noștri, parte din marea noastră familie.
Împreună cu ei, dar și cu ceilalți donatori, rămânem pe baricade reușind să facem o diferență. 
Suportul continuu pe care îl primim pentru misiunea noastră este foarte important și ne validează activitatea, simțind că nu suntem singuri. 
Vă mulțumim că faceți parte din familia noastră!  Împreună facem o diferență în viețile micuților mai puțin norocoși.
Copilăria este frumoasă atunci când celor din jurul tău le pasă.
blog comments powered by Disqus