CEL MAI FRUMOS CADOU PE CARE CRISTI L-AR PUTEA PRIMI DE ZIUA LUI

Cel mai frumos cadou pentru cristi
Pe 14 aprilie Cristi își va sărbători a 5-a zi de naștere. În mână are o poză mare. Nu este poza familiei, nu este nici o poză cu el sau cu prietenul lui cel mai bun, câinele familiei. Este o poză cu coloana lui vertebrală. Cristi suferă de scolioză.
Andrei, tatăl băiatului, are 62 de ani și este la a doua căsătorie. Îl iubeste pe Cristi foarte mult și ar da orice să-și vadă fiul sănătos. La vârsta lui îi este foarte greu să găsească de lucru și până la pensie mai are trei ani. Din această cauza venitul familiei este foarte mic. Casa în care locuiesc acum nu este a lor. Au închiriat-o acum câțiva ani. Propietarul , un om înțelegător, îi lasă să stea acolo chiar dacă ei nu ma pot plăti chiria.
Familia se află într-o situație foarte grea acum. Coloana lui Cristi se curbează tot mai tare și nevoia de o intervenție medicală crește pe zi ce trece. Dar părinții nu-și permit să plătească costurile necesare. Le este peste puteri.
Așa că trebuie să-l privească pe Cristi cum în fiecare zi se joacă afară până când durerea devine prea mare și trebuie să intre în casă pentru a se odihni.
Deoarece coloana i se deteriorează foarte repede, părinții nu știu dacă băiatul lor va putea merge la școală.
Visul lor cel mai mare este să-l vadă pe Cristi jucându-se și alergând cu ceilalți copii. Și-ar dori ca băiatul să poată face un sport într-o zi și să nu se simtă inferior față de ceilalți copii.
Vor rămâne toate acestea visuri care nu se vor împlini niciodată? Va fii intervenția medicală ceva ce Cristi nu va putea avea din cauza lipsei de bani? Sperăm că răspunsul la aceste întrebări este nu!
Și sperăm asta deoarece vă cerem ajutorul. Cristi are nevoie de oameni darnici care să-l ajute să obțină fondurile necesare pentru operația de care are nevoie și să poată avea o copilărie normală.blog comments powered by Disqus