Campania "Cămara de iarnă" 2022

IMG_2670 2
Am încheiat Campania “Camara de Iarna” 2022 care a fost un adevărat succes și o bucurie.
A avut o echipa impresionanta de voluntari care au ajutat pentru ca, campania sa se poată desfășura și finaliza cu succes. Au fost implicați aproximativ 40 de voluntari, cu vârstele cuprinse intre 10 si 55+. Am avut o echipa colorata și vesela care a lucrat excelent împreună. De la copii la vârsnici, toți și-au unit forțele pentru a duce la îndeplinire dorința de a oferii câtorva familii borcane de zacusca a și gem pentru iarna care urmează.
La final au fost numărate peste 1000 borcane de zacusca și gem, care vor fi împărțite la aproximativ 200 de familii

Băieții care s-au ocupat de procurarea materiei prime pentru pregătirea campaniei au avut parte de o experiență frumoasa “Mergând prin piața încercând sa găsim nu doar cele mai bune alimente, dar și cele mai bune prețuri, am întâlnit oameni deschiși și bucuroși sa ajute. Reușind sa ducem discuții frumoase cu dânșii despre țintele asociației vis-a-vis de cantitățile de fructe și legume adunate, mai multi vânzători și-au exprimat dorința sa contribuie la proiect. Au fost unii ce ne-au dat vinete și ardei din partea lor "în numele lui Hristos”, sau au cerut mai putini bani spunându-ne ca se bucura pentru ceea ce facem și ca prin acest gest vor sa simtă ca și ei, la rândul lor, au contribuit cu puțin.” - Iulian R.

Suntem mulțumitori și foarte bucuroși pentru fiecare care a ales sa se implice și sa ajute ca aceasta campanie sa poată fi desfășurată!
Va asiguram ca pentru toate familiile, pe masa cărora o sa ajungă borcanele pregătite, va fi o mare binecuvântare!


IMG_2681

IMG_2691

IMG_2693
IMG_2694

IMG_2697
IMG_2699
blog comments powered by Disqus