Transilvania Investments

TI Logo OrizLung Color Pozitiv

La fiecare început de an ne oprim și privim înapoi spre toate de evenimentele și ajutorul primit de la firme în spatele cărora se afla OAMENI, care ne-au susținut până acum să ajungem și să facem atât de mult bine în comunitățile în care ne implicăm, și care nu se opresc din a face bine.

Un mare bine fără de care nu am fi putut ajunge niciodată unde suntem acum, sunt relațiile bune și susținerea pe care le-am primit de la sponsorii noștri de-a lungul anilor.

O colaborare pentru care suntem foarte mulțumitori este cu Transilvania Investments, Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din Romania cu o experiență îndelungată și relevantă pe piața de capital din România.
Fondul administrează active diversificate, având in portofoliu companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT.
Energia pozitivă și agilitate decizională sunt parte din ADN-ul Transilvania
Investments, la fel și disciplina riguroasă în a reduce riscurile pe termen lung și a asigura succesul investițional, iar peste toate acestea se adaugă deschiderea mare spre ajutorarea și implicarea în comunitățile nevoiașe.


Colaborarea noastră a început în anul 2021, când Transilvania Investments a ales sa sponsorizeze timp de o luna masa copiilor aflați în Centrul nostru de zi, acțiunea care s-a repetat și în anul 2022. Susținerea financiară și legăturile pe care le-am avut în ultimii 2 ani ne confirmă faptul că viziunea și misiunea noastră ca și asociație în comunitate este cu drag susținută și încurajată pentru a contribui la schimbare puțin câte puțin.

Vrem săi mulțumim și pe această cale Fondului Transilvania Investments care timp de 2 ani a ales să ne fie alături și suntem încrezători ca colaborarea noastră nu se termină aici - mai e nevoie de mult bine în viețile copiilor și familiilor cu care lucrăm!

Mulțumim!
https://transilvaniainvestments.ro/
#transilvaniainvestments


WhatsApp Image 2023-02-14 at 11.44.22-2WhatsApp Image 2023-02-14 at 11.44.02WhatsApp Image 2023-02-14 at 11.44.22WhatsApp Image 2023-02-14 at 11.44.21
blog comments powered by Disqus