CORESI MALL ISI DONEAZA ZIUA DE NASTERE PENTRU PROGRAMUL NOSTRU "INTERGENERATII"

Captură de ecran din 2018.03.13 la 14.34.03

Coresi este despre oameni! Despre bucuria de a fi împreună și despre pasiunile care ne unesc!
Sunt trei ani de zile în care am clădit legături strânse cu oamenii, iar acum, la aniversarea Coresi, este momentul să creăm sinergia perfectă, mobilizatoare pentru comunitate, care să devină un catalizator de bine și de inițiative civice.
Noi, comunitatea Coresi, știm că nimic nu este mai frumos decât să împărțim bucuria cu cei de lângă noi.
Anul acesta am decis să ne dăruim ziua de naștere unei cauze locale: Proiectul Intergenerații, susținut de Asociația Diaconia și Fundația Comunitară Brașov, prin donarea sumei de 11.500 lei. Și pentru că binele este forța mobilizatoare în care credem, te invităm și pe tine în călătoriacelui mai frumos cadou pe care îl poți dărui! Și tu poți dona pentru a susține cauza copiilor și seniorilor din medii defavorizate.
Proiectul aduce împreună copii și vârstnici care lucrează împreună, învață lucruri noi și se ajută reciproc pentru a-şi crea o viață mai bună.
Proiectul Intergenerații transformă centre de zi de tip afterschool în centre comunitare inter-generaționale, unde voluntari seniori sprijină copiii în realizarea temelor școlare, organizeză și participă împreună la diferite activități, ateliere creative sau cluburi vocaționale.
Magicul 3 din acest an înseamnă pentru noi încrederea voastră, emoția și surpriza fiecărei noi reîntâlniri.
În weekend-ul 23 - 25 martie ne dorim să ne distrăm, să ne jucăm, să continuăm să construim comunități și să le animăm în cadrul a trei zile de sărbătoare la Coresi!
Infrastructura emotională pe care am creat-o între noi este vectorul de energie si mobilizare de care avem nevoie pentru un oraș fericit.
Împreună suntem mai buni și putem transforma oameni și locuri!
blog comments powered by Disqus