O VIAȚĂ NORMALĂ PENTRU SORIN!

poza 3
Sorin este un băiat simpatic și vesel în ciuda circumstanțelor nefavoriabile din viața lui. Pe timp de iarnă stă în pat acoperit de pături și colorează cu creioanele primite de la un vecin. Bunica și străbunica lui au grijă de el și îl cresc deoarece mama și tatăl lui l-au părăsit încă de când era un bebeluș. Până acum viața băiatului a fost una plăcută. Se simte iubit și întotdeauna are ceva de mâncat când i se face foame. Îi place să numere și bunica lui, Elena, crede că are înclinații spre matematică. Dar Sorin nu poate număra decât cu degetele de la mâna dreaptă. Deoarece s-a născut așa, el nu vede acest lucru ca fiind o piedică. Dar cele două femei, care au grijă, de el știu că mâna lui nedezvoltată va fii un mare impediment odată ce va începe grădinița.
Este trist să vezi un băiat așa isteț și vesel și să știi că, odată ce va face parte dintr-un colectiv, problema lui fizică îi va îngreuna dezvoltarea.
Bunica și străbunica lui au făcut tot ce au putut. Dar din păcate eforturile lor nu pot schimba situația băiatului. Elena l-a dus la doctor și acolo a aflat că printr-o operație mâna lui Sorin poate fi normală deoarece sub piele sunt degete. Dar costul acestei operații depășește cu mult posibilitățile financiare ale celor două femei. Ele s-au resemnat și încearcă să-i arate lui Sorin dragoste și să-l învețe că nu e diferit de ceilalți copii, este la fel de valoros și frumos. Și acum băiatul le


crede pe bunici, știe că este iubit și că nimeni nu se uită la el diferit doar pentru câ mâna lui nu este dezvoltată. Dar odată ajuns la grădiniță lucrurile se vor schimba. Acolo el va realiza cum acest impediment fizic îl va opri de la a face multe din lucrurile pe are alți copii le fac. Unii copii mai răi ar putea începe să-l trateze rău deoarece este diferit. Iar lui îi va fii foarte greu să se apere împotriva acestor lucruri. Atunci când nu se va putea juca cu colegii lui îi va fii foarte greu să înțeleagă de ce el nu are dreptul la o viață normală ca și ceilalți. Este trist și dureros să vezi un copil așa vesel și plăcut și să știi că la toamnă când va începe grădinița starea lui de bucurie s-ar putea schimba.
Doctorii le-au dat speranță bunicii și străbunicii lui, o operație ar putea rezolva problema băiatului. Însă ele se confruntă cu o altă problemă acum: lipsa resurselor financiare. Dar cu ajutorul tău și al nostru am putea acoperi costurile acestei operații. Orice contribuție este binevenită. Operația de 3.900€ poate fi plătită dacă ne implicăm fiecare câte puțin. Fii parte din schimbarea viitorului lui Sorin!
blog comments powered by Disqus