Scoala

Absolvire clasa a VIII a

absolvire clasa a opta

Suntem foarte bucurosi ca am absolvit, unii dintre noi clasa a VIII-a asa ca am avut o festivitate de premiere frumoasa cu jocuri, concursuri si diplome. Multumim lui Dumnezeu ca ne-a ajutat si echipei Diaconia care ne-a sustinut 8 ani de zile!citeste mai mult…
Comments

Ziua Dascalului

IMG_0768

Am sarbatorit Ziua Dascalului intr-un mod placut, alaturi de profesorii si Directorii Scolilor Nr.12 si 14. Aceasta intalnire o consider un ice breaker si cu siguranta vom mentine legatura si dezvolta parteneriate frumoase! Numai bine!
Annemarie

Cu ocazia aniversarii Zilei Dascalului va dorim: La multi ani, dragi dascali! Va pretuim si va multumim de colaborarea frumoasa pe care am avut-o in toti acesti ani! Magda Puitel
citeste mai mult…
Comments

„Să fii mai bun”, lecţia pe care ne-au dat-o copiii de la Şcoala 30

diaconia_16.JPG

Autor: Iulian CUIBAR
Publicat la 10 aprilie 2014
http://www.bzb.ro/stire/sa-fii-mai-bun-lectia-pe-care-ne-au-dat-o-copiii-de-la-scoala-30-a72062


Elevii unei clase de a IV-a au împărţit o zi din „Şcoala Altfel” cu alţi copii de vârsta lor, mai greu încercaţi de viaţă

„Să ştii mai multe, să fii mai bun” este deviza după care se desfăşoară programul Săptămâna Şcoala Altfel 2014, în cadrul căruia elevii desfăşoară diverse activităţi extraşcolare, de la excursii sau vizite la diverse obiective şi până la acţiuni de ecologizare. Elevii clasei a IV-a A de la Şcoala Generală nr. 30 din Braşov s-au inspirat din motto şi au decis să fie mai buni, desfăşurând ieri o acţiune caritabilă, la Centrul Educaţional Diaconia. Copiii i-au vizitat pe colegii lor din două clase ale centrului de pe Carierei, împreună cu care au participat la o „lecţie” inedită de jocuri şi voie bună, la final oferindu-le câte un pachet cu rechizite, fructe şi dulciuri. „Iniţiativa a fost a unei fetiţe din clasă, iar ceilalţi copii, dar şi părinţii, au fost foarte încântaţi, au acceptat şi s-au organizat pentru această vizită. Unii părinţi chiar au venit şi ei cu noi, astăzi. Satisfacţia mea faţă de gestul elevilor a fost extraordinară, pentru că ştiu şi vor să dăruiască din, poate, puţinul pe care şi ei îl au. Este foarte important să îşi dorească să ajute”, ne-a declarat învăţătoarea Camelia Grigorescu. Pe lângă pachete, copiii de la Şcoala 30 au donat centrului şi haine şi jucării. 
 

citeste mai mult…
Comments

Felicitari pentru dragii nostri profesori

IMG_5578

Asteptam cu bucurie si nerabdare Sarbatoarea Nasterii Domnului. Ne gandim la cei dragi noua, printre care sunt si profesorii nostri, care au rabdare cu noi, ne invata si ne inteleg. Pentru voi, dragii nostri profesori am confectionat felicitari si vrem sa fim primii care vi le oferim  impreuna cu urarile nostre calduroase: Sa aveti pace si lumina in suflet, bucurandu-va alaturi de cei dragi de Nasterea Mantuitorului nostru!

Craciun fericit!

Va saluta,
Grupa A(viatorilor)
citeste mai mult…
Comments

Prima zi de scoala

Prima zi de scoala la Centrul educational Diaconia este in fiecare an asteptata cu nerabdare, atat de copiii care beneficiaza de serviciile centrului, cat si de pedagogii care s-au straduit sa amenajeze salile in care au loc activitatile.
Reintalnirea de dupa vacanta este incarcata de emotie si nerabdare.
Copiii asteptau cu nerabdare inceperea activitatilor la centru si au fost bucurosi sa se reintalneasca cu angajatii nostri si sa constate ca salile de creativitate, informatica, biblioteca de efectuat temele si terenul de sport sunt pregatite pentru ei.
Dorinta asociatiei Diaconia este ca si copiii nostri sa aibe sanse egale pentru a avea un an plin de succese.
Comments

A inceput scoala !!!

561408_460515903972347_1766512565_nLuna septembrie primeste anul acesta un numar record de copii si tineri in Centrul Educational Diaconia. Cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani “copiii nostri” au fost primiti cu caldura si nerabdare de catre educatorii lor.
Plini de emotii dar si cu bucuria revederii prietenilor si profesorilor preferati, 125 de copii au umplut la refuz salile special amenajate. Peretii pictati cu personaje din desene animate i-au uimit si incantat pe cei mai mici iar cei mari au fost intampinati cu flori si dulciuri de tot felul.
Cu cele doua grupe pentru prescolari si sase pentru scolari, Centrul nostru educational doreste sa ofere suport si sa fundamenteze valori si stabilitate in viata celor a caror destin este inca presarat cu multe greutati! Colaborand cu scoala si cu parintii dorim sa fim o legatura solida pentru ca toti cei ce ne trec pragul, sa combatem cu toata puterea abandonul scolar si institutionalizarea copiilor.
Comments